16 Aralık 2011 Cuma

YEMEK TAKIMLARIM VE SOFRA ÜSTÜ AKSESUARLARIM

Uzun bi aradan sonra tekrardan merhaba..
Şimdi dizceksiniz ki niye iki tane yemek takımı, kalabalık bi aile olduğumuz için tabak bol ihtiyaç die düşündük annemle. Bernardo'dada çatal bıçak takımı ile yemek takımını birlikte alanlara % 50 hediye çeki verilince bu fırsatı kaçırmadık bende beğenmiş olduğum iki yemek takımınıda almış oldum :)
Sizce hangisi daha güzel.?

Waves Yemek Takımı

Ninfa Yemek Takımı

Waves

Waves

DJ Soul Çatal Bıçak Takımı

Armstrong Çatal Bıçak Takımı

Sürahi'm
Şamdan'ım aslında bunun beşli olanı ama ben internet üzerinde aynısını bulamadığım için bunu ekledim.  Benimkisini inşallah evlendiğim zaman kurduğum sofralarda bol bol çekip eklerim:)
Supla'm

Brıdal Platınum Bardak&Kadeh Takımım

   

9 yorum:

  1. merhaba,, bence hepsi çok güzel hatta ninfa yemek takımı bende almıştım.. su takımın nerden ve nekadar? güle güle kullann

    YanıtlaSil
  2. hepsi cok güzel ama neden ikisinide cok sada sectin daha cok gençsin bence biraz daha çiçekli böcekli seçebilirdin yada benim zevkim bu bilemiyorum catal kasıklarına bayıldım ama iki takımda cok güzel allah hepsini sen sakrak sofralarda agız tadıyla kullanmayı nasip etsin insallah sofralarınıda sabırsızlıkla bekliycez bu arada bende bloguma beklerim adaşım http://feyzannyeri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. İkinizede cok tesekkur ederim. Surahim de bernardodan alalı baya oldu yaz başında almıştım fiyatını şuan pek hatırlamıyorum ama fiyatını internetten öğrenebilirsin sanırım. Feyza hanım sizde annemle aynı düşüncedesiniz :) oda aynı siz gibi daha renkli biseyler al dedi ama ben bu iki takımada ilk görüşte vuruldum ve böyle sade şeylerin taşlı aksesuarlarla daha cok yakıştığını, Aynı zamanda misafir odasında bôyle ağır takımların daha hoş duracagını düşünüyorum.. Taşlı parlak şeyleri cok seviyorum:) şamdanım suplalarım ve pecete halkalarım zaten taşlı oldugu icin masanın şıklığı yeterde artar bile..

    YanıtlaSil
  5. Şimdiden mutluluklar dilerim Feyza :)
    Gelinlerimden biri olan Derya'nın kıyafetini Hasret Moda yapmıştı.Sanırım ama sadece İstanbulda yerleri vardı… Güzel yorumların için teşekkürler, fotoğraf konusunda her zaman yardımcı olabilirim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim ilginiz için:) düğün fotoğraflarımı size çektirmek isterim ama şehirler hayli uzak.. yani imkansız görünüyo:)

    YanıtlaSil
  7. feyzacım bende sade ama çok şık yemek takımlarına bayıldığımı söylemek istedim canım yemeğin güzelliği beyazın asaletiyle birleşince nefis oluyor göze hitap ediyorsun önce sofraların resimlerini bende takip edeceğim canım :)

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederim beğenmene sevindim:) inşallah düğünümden sonra evimin fotoğraflarınıda yayınlıcağım ondada zevklerimizin uyucağını düşünüyorum. şuan çok fazla düğün telaşı var blogumla pek ilgilenemiyorum.. ama takipte kalın :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba suplanız hangi markadır acaba

    YanıtlaSil

Hakkımda

Fotoğrafım
antalya, Türkiye
18 yaşında, alışveriş delisi, dergi kurdu, moda ve dekorasyon meraklısı, ilginc hobilere el atan sadece el atip yarim birakan :) Ailesine ve hatiralarina pek duskun 2011 şubat'tan beri Ali'nin nisanlisi, mutlu, umutlu bir suru hayali olan ama hayatin her aninin tadini cikarabilen biri =)